home arrow arrow head cross check heart search persons location locatie map filter time load whatsapp

Patisserie & Chocolade workshops

Ben je een liefhebber van zoetigheden en chocolade? Stap dan in de verleidelijke wereld van onze diverse workshops in patisserie en chocolade. Of je nu droomt van het maken van perfecte bonbons, prachtige macarons wilt creëren, of eetbare kunst wilt boetseren met chocolade, er is voor ieder wat wils.

23 resultaten
Tonen
Bonbons maken in Schijndel
Atelier in Schijndel
€ 40,- per persoon
v.a. 6 personen
2 uur
Tonen Op locatie
(H)eerlijke bonbon workshop - Wij komen op locatie
Wij komen op locatie in Utrecht, Zuid-Holland, Overijssel & Noord-Holland
€ 40,- tot € 50,- per persoon
v.a. 20 personen
2,5 uur
Tonen Op locatie
Workshop taart decoreren - Bij jou op Locatie
Wij komen op locatie in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland
Vanaf € 40,- per persoon
10 – 35 personen
2 – 3 uur
Twee mannen aan het bakken Tonen
Keuze uit 20 ludieke chocolade workshops in Den Bosch
Atelier in Den Bosch
Vanaf € 36,- per persoon
v.a. 2 personen
v.a. 1,5 uur
Tonen Op locatie
Ontdek de zoete kunst van chocolade - Workshop Bonbonnière maken
Wij komen op locatie in Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland
€ 42,50 per persoon
8 – 50 personen
2,5 uur

Welke workshops bieden we aan?

Voor wie zijn deze workshops geschikt?

Onze workshops zijn bedoeld voor liefhebbers van chocolade en zoetigheden die hun passie willen omzetten in creatieve creaties. Of je nu een teamuitje plant, een gezellig vriendenuitje organiseert of gewoon met een groep zoetekauwen wilt genieten, onze workshops bieden een heerlijke en creatieve ervaring.

Ontdek de zoete en kunstzinnige kant van patisserie en chocolade tijdens onze workshops. Neem contact met ons op om jouw workshopervaring te plannen en te genieten van een heerlijke en creatieve culinaire reis.

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01